malinkraft.blogg.se

Uppläxning!

Kategori: Allmänt

Ibland känner jag ett sånt behov av att läxa upp folk. Stoppa in tungan! Kör inte i andra människors rabatter och grönsaksland! Konsumera inte stora mängder socker när du har diabetes! Håll dig till EN karl! Gå till skolan! Sluta gnäll! Klaga inte på dig själv, gör något istället! Skärp te rejj! Någon borde ge mig en linjal så jag kan smacka folk på fingrarna.
 
Mvh Trött Tant

KOMMENTARER:

  • Josefin säger:
    2013-06-03 | 16:29:47

    Haha! Låter som att du är som jag, pensionär i förtid! Det är vår förbannade skyldighet att gnälla på andra ibland, om Ingen gjorde det skulle ju folk få bete sig hur som helst. Så heja heja!

    Svar: Haha, men eller hur!? Folk borde VETA HUT och allt sånt ;)
    Malle

  • Mli säger:
    2013-06-03 | 22:07:40
    Bloggadress: http://litenstjerna.blogg.se

    Hehe, kör inte i andras grönsaksland var ny, annars känner jag igen mig också ;-)

    // Ho som hade tungan ute på fotograferingen ida´ ;-))

    Svar: Hahahaha, nej jag tänkte inte på dig! Finns de som räcker ut tungan på vareeeeeenda bild som tas, och i kombination med vissa av de andra punkterna så känner jag bara "klipp dig o skaffa ett jobb" typ hehe. Man får ha tungan ute ibland!
    //Ho som också vevar med slicketrasan ibland ;)
    Malle

  • Sophia säger:
    2013-06-04 | 19:31:24

    Haha Go Malin! Helt rätt, plocka upp ditt hundbajs, stör inte dina grannar efter 22.00 på vardagskvällarna, flytta på din väska i sätet bredvid i kollektivtrafiken, söla inte i kassan när det är lång kö och framför allt, parkera ordentligt!!

    Är helt ,ed dig där!

    Svar: Ja, herregud ja! Och släng inte skräp i naturen! Spotta inte ut tuggummit på marken, kör inte i 60 när det är 90, BLINKA med din blinkers och dessutom hälsa och tacka om du blir förbisläppt på ett övergångsställe.
    Folk alltså, vi kanske borde ha en liten kurs? :)
    Malle

  • Liza säger:
    2013-06-06 | 10:09:26
    Bloggadress: http://noliz.blogg.se

    hahaha gud va kul! =) å jo visst känner man igen sej lite, från båda sidor, ibland vill jag läxa upp mej själv, ibland andra, framförallt såna som klagar över saker som de själva kan åtgärda lätt. SÅÅÅ störande!!!

    Svar: Haha, ja ibland kan man behöva ge sig själv en uppläxning också. Men då vet man ju iallafall om det och kan ju också göra nåt åt det :)
    Malle

  • Liza säger:
    2013-06-09 | 13:08:25
    Bloggadress: http://noliz.blogg.se

    Sant! =)

Kommentera inlägget här: