malinkraft.blogg.se

dag 10 - hur ser min framtid ut?

Kategori: Allmänt

Jag kommer flytta ut på vischan och leva lyckligt i alla mina år med min karl, vi utökar lilla familjen med höns till en början och sen vill jag gärna ha en hund, namnet är redan bestämt av husbonn ;) Jag är sugen på att plugga men vet inte vad så lär väl jobba nätter som nu tills det tar knäcken på mig, eller helst ska det inte gå så långt. Just nu är det stressigt och jobbigt med både husbygge och nattjobb men det ordnar förhoppningsvis upp sig. Ja... Den som lever får se... :)  

dag 9 - i min väska finns...

Kategori: Allmänt

Det här borde väl nästan fotas så att jag själv får ett wake-up-call om vad som skräpar där i. Dock har jag väl lyckats rensa upp rätt ordentligt under USA-trippen så det ligger mindre skit i väskan nu än vad som brukar finnas där i hehe. Just nu är det dock

 

mobilen - plånbok - nycklar hem mm - bilnycklar - nycklar till jobbskåpet - stämpelkort - tuggummin - spegel - tamponger - våtservetter - carmex-stift - carmex-tub - lypsyl - correctorpen - nagellack - hårspännen - en dime (inte en felstavad godis utan ett amerikanskt mynt) - kameran. 

En dag i kärlekens tecken.

Kategori: Allmänt

En underbar dag! :)