malinkraft.blogg.se

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Frukost med sambon, en timmes promenad i fantastiskt väder, Kleva är så vackert att jag storknar. Plockat ur och i diskmaskinen, ska köra igång en tvätt och baka en sockerkaka tänkte jag. Klockan står på halv elva och inte förrän om 3,5 timme ska jag åka till jobbet. Gött! Kanske tillochmed hinner se gårdagens avsnitt av Top Model Sverige hehe.


Hur spenderar ni er onsdagförmiddag?

Stör mig lite ändå ;)

Kategori: Allmänt

Jag är av uppfattningen att man inte ska störa sig på för mycket saker, men just nu är jag gruvligt irriterad på att TV-shop går som vanlig reklam. Det är lökigt långt, men inte tillräckligt långt för att orka hålla på att zappa för att hitta nåt som är bättre under tiden... Köp Aaaab Cööörkel... Nu började Lyxfällan igen.


Den andra saken jag stör mig på just nu kan jag faktiskt påverka själv, jag sitter över mina fötter som luktar så illa. Blä. Fotsvett. Får nog duscha dom litegrann så jag kan baka kaka sen :)


Ehh. Nummer tre på störningslostan då, bara för att det känns ojämnt med två punkter - Reklam i radion. Nu har jag köpt en bil å då var det ju det då behöver man försäkring som ju alla vet, det ska va lägre pris å den som faktiskt är bäst, Sureeeeedooooooo... Lendo Lendo, sparar du tusentals spänn på, Lendo punkt se kan ge ett bättre pris... dududududududu InkClub.... Hundraarton åttahundraaaaaaa superbillig nummerupplysning.... Säg inte Sharter det låter äckligt! Det heter CHARTER. I can go on forever.......