malinkraft.blogg.se

Dubbel buzz på G!

Kategori: Allmänt

Idag har jag hämtat ut mitt Buzzador-paket från Nestlé, och även ett Buzzadorpaket från Vanish! Jag som tyckt att jag inte får vara med i några kampanjer har nu fått turen att vara med på två stycken som jag verkligen kan dra nytta av själv. Dels så är Signe väldigt förtjust i mellanmål av den här typen, och dels så har vi i samband med barnmat fått omöjliga fläckar på Signes kläder. Nu lär vi få se om det är Vanish som ska råda bot på detta! :)
 
Första buzzador-tillfället är inplanerat på fredag, då det lutar åt en stund på badhuset med Mel, Ames och deras små sötnötter. Måhända finns det några damer ur syjuntan jag ska träffa imorgon, som också vill testa fläckborttagning? Jag tror dock att jag ska göra ett fläcktest först, enligt beskrivningen, så det är väl bäst att ta allt i rätt ordning!

Midsommarafton

Kategori: Allmänt

Klockan tio började gästerna droppa in under fredagen. Dagen fylldes av sill och potäter, jordgubbar och grädde, dans runt stången med Anders och Edvin på gitarr, lekar, kaffe och fika, ännu mera lekar, grillat, mer lekar och många skratt :) Regnskurarna som dök upp var vältajmade och vi satt inne i tältet under tiden. Bättre kunde det inte blivit!
 
Signe med morbror Hannes och morfar
 
24 liter jordgubbar rensas
 
Tälthäng
 
Jonatan är ett levande fruktfat :)
 
Signebollan hos mormor
 
 
Där jag står med min karl
 
Sophia hade gjort ett riktigt toppenjobb med lekarna!
 
Jag och glada Idan!
 
Mikael
 
Linda kastar sugpropp
 
Leker
 
Mot mer lek!
 
Emelie och Alfons
 
Kömpisar!
 
Fina a-Äl och Thomas
 
Fredrik och Mel
 
Lekdags igen, med Emelie, Linda och Anna-Lena i blindo
 
Anders, Ames, Thomas och Freddes tur att provsmaka
 
Niklas och Calle avrundar midsommaraftonens bildskörd :)
 
 

Midsommar!

Kategori: Allmänt

Nu är den här dagen igång sedan ett tag tillbaka! Gästerna trillar in om ett par timmar och väderprognosen som visade regn och åska hela dagen tidigare har minskat till att visa regn mellan 18 och 20. GÖTT! Hoppas att mönstret från de senaste dagarna fortsätter, då jag läst regn igår och förrgår men vädret har visat på annat och serverat solsken och åter solsken.
 
Hursom! Det är fullt av käk och snacks i köket och det ska bli så himla roligt idag, och jag ska minsann dricka en Bacardi Breezer. Fuck Points idag haha, vågen visade på -24,7 kilo imorse och jag tycker jag kan vara nöjd ändå! :D
 
GLAD MIDSOMMAR!!!