malinkraft.blogg.se

Götttttttt!!

Kategori: Allmänt

Ibland är det till att vända på slantarna, det kommer ups and downs för alla och därför (efter en brutalt tuff månad som mars) är det extra gött när räkningarna inte är lika många, eller dyra, i april! Till och med bensinräkningen har halverats! Wiiie, 1500 istället för över 3000 och närmare 4 som den varit det senaste. När allt var betalt kunde jag tillochmed spara undan lite, ha! Jag kommer tillbakaaaaa!!!

Söndagsångest.

Kategori: Allmänt

Söndagarna varannan vecka är rätt trökiga nu för tiden, det är jobbigt att ordna med matlåda och tänka att det är dags att gå upp 4.38 igen. Redan vid sjutiden brukar det kännas att snart måste jag lägga mig, snart måste jag sova, nu måste jag snart... Nu är hon tio minuter i första läggdagstiden, och jag insåg precis att jag inte har duschat. Kanske dags att lägga på ett bryssel?

Jäser.

Kategori: AllmäntGodmiddag (tänkte skriva morgon men klockan är visst tolv). Här sitter jag nämligen i morgonrocken och jäser deg. Av trädgårdsarbetande Anders blick genom fönstret nyss så ser det inte ut att vara en speciellt ansträngande syssla, men jag ska faktiskt baka limpor. Sleten och jävlig och med okammat hår, från Spotify hörs Den svenska björnstammens Trumma trumma. Jag gillaren.


Idag ska vi på kalas hos farfar och farmor, och jag tänker passa på att fira mig själv lite också. Fyller hela 27 år (har trott att jag vart det i ett år nu!?)  imorrn men jobbar sent så då blir det inte mycket kalasande.


Jag är så trött för tillfället, lite jobbigt men jag har verkligen ingen energi whatsoever. Känner mig trist och neggo, eller ja, själv känner jag mig egentligen bara trött men jag tar för givet att alla andra då ser mig som trist och neggo... Dumt. Men men kröppen gör som kröppen vill! :P