malinkraft.blogg.se

Oj...

Kategori: Allmänt

Vilken känslotrigger, inte svårt att börja lipa till den här reklamsnutten om man redan är lite blödig. Huvva, vad fint.


Onsdag.

Kategori: Allmänt

Hell to the no! Med värmen kommer en jäkla förkylning och attackerar mig. Täppt i näsan, halsen gör ont och de härligt gula slemklumparna är tillbaka. Fyfan.

Nu är snickarn här och tillsammans med karln är de uppe och ska lägga taket på utbygget äntligen. Jag ska packa ihop mig själv och se om jag ska åka och köpa en handdukstork under tiden.


Inte mycket gjort.

Kategori: Allmänt

Igår kom sommarvärmen ordentligt, närmare trettio grader i solen och strax under 20 i skuggan, halv nio på morgonen. Det gillar vi! Jag hade en förhoppning om att det skulle vara lika soligt idag men där gick jag bet. Därför har jag inte tagit mig för något idag, känner mig lat. Har suttit i soffan och kollat på En stark resa med Morgan & Ola-Conny, läst bloggar och glott på Sjunde himlen. En dusch och lite käk bara så är det dags för jobb sen, har bytt skift denna veckan så nu är det idel sovmorgon och kvällsjobb.


Det senaste har jag däremot hittat på lite grejer! Var en runda i Lerum och Götet i fredags med Ammelie och träffade Malin och Anna-Lena, det händer alldeles för sällan! Förra helgen hade vi möhippa för Linda som gifter sig med sin Rikard nästa helg.