malinkraft.blogg.se

Avslut

Kategori: Allmänt

Det känns tomt efter en begravning för en ung människa, inte ens 25 år. När en person levt ett långt liv, och hunnit leva färdigt, så blir det ett helt annat sorts avslut. Nu var det lite mer som Sandra sa, att det känns så himla konstigt att lämna kvar honom där inne i kistan, när man helst vill att han ska följa med ut igen. Att allt ska vara som vanligt.
 
Begravningen var fin men såklart sorglig. Vi får gå vidare, lite ledsna och med en del frågetecken i bagaget. Oscar du kommer alltid vara saknad! En fantastiskt snäll kille, hjälpsam och rolig och fantastiskt nog så snackade du inte skit om nån. Okej då, visst hade du också "favoriter" som vi alla, men där kan jag se mellan fingrarna ;)
 
Jag hoppas du har det bra där du är nu, men jobbet kommer inte vara detsamma utan dig! Vila i frid, Weatherpony! See you on the flipside.
 

Mys gånger två

Kategori: Allmänt

 

Min torsdag

Kategori: Allmänt

Idag klev vi upp klockan fem, då tyckte Signe det var morgon. Hon var väl pigg då förstås, när hon somnade halv nio igår. Med en matpaus strax innan elva så har hon annars sovit hela natten. Nu däremot har hon knoppat in igen och jag känner att jag hade väl inte haft nåt emot att sova lite till, men det får bli en tidig kväll idag istället.
 
Idag ska jag på begravning. Jag har inte riktigt fattat än tror jag, så det kommer nog vara jobbigare än vad jag tänker mig just nu. Begravning är ju såklart aldrig roligt, men när det är unga människor man ska ta farväl av så är det ju så hemskt att se alla anhöriga...
 
Idag fyller också mamma år, men vi ska inte fira henne förrän på lördag. Däremellan ska jag åka och leka med Ammelie, Meja, Emelie och Alfons och hinna med en middag med facket imorgon kväll. Och nu ska jag gå på toa. Hejs.