malinkraft.blogg.se

Konstiga typer.

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på gårdagens avsnitt av Top Model. Han shortsfjollan har en stor blå plastskärm istället för typ, keps. Fattar inte hur någon kan villa anlita honom som stylist... Men det är klart, stylister och designers ser ju alltid knasiga ut!


Dålig tajming.

Kategori: Allmänt

Varför drabbas man alltid av ett fruktansvärt osug och en enorm trötthet en timma innan det är dags att börja jobba på senskiftet? Snaaark, vill bara ner i sängen igen och sova. Det är som om (om man varit ledig) detta varit den perfekta tiden att rulla ihop sig på soffan efter att man vaknat 7:20 och inte kunnat somna om. Gå upp, äta, fixa lite i huset och sex timmar senare ta en liten lur. Jodå!

Fixarn.

Kategori: Allmänt

Nu plingade det till i mobilen, Anders är på G hem. Jag känner mig nästan lite förslappad där jag sitter med datorn framför teven... MEN jag har ju faktiskt (förutom klickat hem garderoben) diskat monsterberget, betalat några räkningar, vikt en ren tvätt, slängt i en ny samt skurat vår enormt smutsiga ugn. Ärligt talat undrar jag hur något kunde bli gott där inne... Men det har det ju så :) Hehe. Nu ska bara underklädesochsockar-tvätten bli klar så kan jag hänga upp den. Trött som en gnu, ryggen är helt slut idag.
Tjo.