malinkraft.blogg.se

Snabba ryck på Jollyroom

Kategori: Allmänt

Igår beställde jag en sittvagn till Signe. Jag valde en Brio Sitty och efter en snabb överblick verkade Jollyroom vara billigast. Jag la en order och ganska snart därefter märkte jag att jag kunde få till en bättre deal med rabatt. Jag skickade ett mail om att de skulle makulera den första ordern och fixade en ny med lite billigare pris. Idag under morgonen fick jag ett mail om att ordern redan hunnit för långt i deras system och att den inte gick att stoppa. Nu har jag alltså två vagnar på väg hit, varav den ena kommer jag få returnera redan i butiken och betala frakten för. Vad tror ni frakten på en barnvagn är? Ja, inte såpass lite att min rabatt fortfarande lönar sig iallafall. Frustrerande...

Till saken hör också att jag i första beställningen lade med en suflett, men märkte sen att den fanns för en hundring billigare på Köp barnvagn. Jag beställde den därför separat, men där hade den bara varit billigare om jag köpte både vagnen och sufletten för under 1000:- var det inte fraktfritt. Sånt krångel för någon hundralapp, och nu blir det väl istället dyrare...Så går det när en är sniken!

 

Ett år med Viktväktarna

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen inte haft stake nog att lägga ut några bilder på resultaten från mitt Points-räknande med Viktväktarna Online, men nu tror jag det är dags. Nytt mod! Hehe. Jag har varit medlem i Viktväktarna nu sedan i januari 2013, och dessa snart 14 månader har gett en del resultat trots att jag blivit lite slarvig senaste tiden. I fredags, veckans invägningsdag, visade vågen ett resultat på -32,6 kilo. Jag har slarvat lite med måttbandet ganska länge nu, men det är en hel del centimetrar som försvunnit också.

Jag känner dock nu att disciplinen inte alltid är närvarande och om jag postar en bild nu så blir det lite av en morot att fortsätta. Jag kan ju inte visa upp hur jag har sett ut och gå tillbaka till att bli likadan ju!

 

 

Ja, vad säger man? Jag visade den översta bilden för Rebecka på jobbet igår och hon blev alldeles bestört, haha. Ja, jag förstår henne, själv förundras jag över att mitt huvud på före-bilderna är så otroligt litet. Men det är ju bara ett tecken på att allt under huvudet är så förbaskat stort!

 

Nu är iallafall the cat out of the box. Inget att gömma mig för längre! Nu kör vi!

 

 

Nya träningsbrallor!

Kategori: Allmänt

Jag är så barnsligt förtjust i mina nya träningsbyxor! Anders mest skakar på huvudet när jag kommer jazzande i än den ena och än den andra brokiga kreationen, men dessa. Ojoj, de uppfyller alla mina krav på träningsbyxor! (Okej de kanske kunde hålla sig uppe lite bättre, de åker ner lite under all dans...)
 
 
 
Sorry för skitig spegel...;)