malinkraft.blogg.se

Recycling

Kategori: Allmänt

Igår när vi som bäst höll på att röja ur allt från vinden, så kom pappa och lillebror hit. De hade med sig mitt gamla dockskåp och min gamla ladugård hehe, det är inte meningen att Signe ska få in det i hennes rum från start, men jag ska kolla över det lite och se om det behöver fräschas upp. Kul att kunna återanvända leksakerna och inte köpa en massa nytt, plastigt och skränande :)

Glad påsk!

Kategori: Allmänt

Hoppas ni haft en trevlig påskafton och att sviterna efter gårdagen inte är så tunga ;) Vår afton var lugn. Superlugn. Vi lyfte ner alla kartonger och lådor från vinden för att göra plats för renoveringen av taket och övervåningen, allt ska flyttas till ett annat förvaringsutrymme under tiden. På eftermiddagen började jag befara att Anders förkylning kanske smittat av sig på mig, och jag började knapra halstabletter och Esberitox för glatta livet. Anders drog till stan och köpte pizza till honom och sallad till mig och sen hade vi knoppat in klockan tio, efter att ha sett ett program om en återträff på Alcatraz, åh gamla gubbarna...
 
Idag slog jag upp mina gröna och kände mig förvisso lite skavig i halsen fortfarande men är fortfarande fast besluten att mota bort skiten. Jag var förundrad över att Signe sovit ända till tio över åtta och fortsatte vara det tills jag upptäckte att vi utan min vetskap bytt till sommartid, då var jag lite förundrad över det istället. Wii, snart sommar!

Taklampa i min smak

Kategori: Allmänt

Det blir eventuellt en tripp till Ullared på måndag, jag har ju egentligen inte pengar så det känns inte som om jag ska köpa så mycket, men det finns en del saker vi behöver och det är billigare där än tex Ikea så det blir skitbra :)
 
Jag ska inte köpa någon, men nu när jag bläddrar igenom Ullaredsbloggen såg jag en bild på en taklampa jag gillade, visst är den snygg? :)