malinkraft.blogg.se

Nu är det klippt!

Kategori: Allmänt

 
Idag fick jag äntligen bli av med mitt förstörda hår, and hey! Det blev inte så illa som jag förväntade mig, tillochmed Anders tyckte det var ett jättelyft, han som inte velat att jag skulle klippa kort. Slutet gott allting gott :)

Instagrams.

Kategori: Allmänt

Myspys.
 
Jag med mamma, pappa och farfar.
Haha, vansinnigt rolig (men inte direkt ergonomisk) kroppsform jag har på bild 2.
 
Jag skickade upp Anders med lastarn på traktorn häromdan.
 
Grodan
 
Mummafrulle!
 
Bakade den smarriga banan-choklad-kakan i söndags.
 
Imorse fick jag gosa med den här snuttsulan :)

Abonnemang högt och lågt.

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Har inmundigat min frulle i form av yoghurt och müsli och landat i soffan med en sovande lillfis bredvid mig, hon var lite gnällig så vi lyssnade på lite barnmusik på datorn medan jag gungade henne liggande på armar (huvudet i händerna) och då sussar hon sött sen. Hon sov hela natten igen, undrar när denna lyckoperiod ska gå över... *peppar peppar*
 
Jag ska sätta mig och forska lite om Anders mobilabonnemang nu, det går ut i november och han betalar hutlösa 523 spänn i månaden för ett abonnemang där han får ringa, smsa och mmsa hur mycket han vill (men mms funkar inte...?), dock har han smartphone och internet ingår inte i abonnemanget. Världens stenåldernsabonnemang och inte en käft får betala så mycket för att få så lite. Han utnyttjar ju inte mer än nån hundring i månaden ändå.
 
Dessutom, på tal om abonnemang, så ska vi säga upp Boxer-avtalet då vi får in fiber här framöver. Kan det vara tre månaders uppsägning månne?
 
Innan jag tar tag i dagens alla uppgifter (just ja, betala räkingar och skriva i buffert-dokumentet också hehe) så ska jag gå på dass! Herrå!