malinkraft.blogg.se

Julklappsbyte i väntans tider!

Kategori: Allmänt

Jag vill börja  med att ursäkta mig lite över den hemskt bristfälliga uppdatering, idag har närmare 70 pers kikat in här för att se om något händer och nej, det händer ju ingenting. Förrän nu! Anledningen till att jag inte skriver är att jag lägger över bilder till datorn så sällan, och det är ju så trist att läsa inlägg utan bilder och därför trist att skriva sådana.
 
Idag har vi iallafall varit en sväng hos farfar, jag och Signe. Kaffe och kaka fick vi innan vi travade hem igen på den ganska så hala vägen. Om en timme (oj, borde nog göra mig i ordning) ska vi fara till Ida och ha lite julklappsutdelning med di små. Idas lilla är fortfarande på insidan men beräknat födseldatum är IDAG gubevars så vi får väl se om hon ställer in dagens sammankomst hehehehe... ;)
 
Hepp, min lilla fröken ylar här så jag får packa ihop. På återseende! :)

Slask på gång

Kategori: Allmänt

Tjingeling! Nu smälter snön bort igen, den som låg så fint i förrgår... Signe fick sin pulka igår kväll så vi har varit ute en stund och tagit vara på den sista snön idag ändå, det var lite trögt att framföra en pulka i jättekletig kramsnö men Signe tyckte det var fantastiskt roligt och det är ju huvudsaken :)
 
Idag ska jag inhandla de sista julklapparna, tre saker kvar sen är jag klar! Julkorten är skickade, paketen nästan klara och julgodiset bakat. Igår bakade jag lussekatter och nu är det bara ett gäng brödkakor som ska bakas sen är vi redo för julafton. Ja, och så en julskinka och risgrynsgröt ska vi fixa också förstås.
 
Nu smet Signe ut i köket så jag får springa efter. Toodles!

Fotosession

Kategori: Allmänt

Idag har jag försökt fota lite till årets julkort. Förra året blev det butiksköpt i vanlig ordning, men i år ville jag ha ett mer kärt motiv. Det var dock inte helt enkelt då motivet hela tiden försvann ur bild!