malinkraft.blogg.se

Kvarglömda USA-bilder.

Kategori: Allmänt

Plockade fram systemkameran häromdagen och märkte att jag hade ett helt gäng med bilder från USA som jag inte lagt över till datorn. Det var de allra första bilderna jag tog i San Francisco, på hotellrummet med Michelle. Det är även bilder från ett motormuseum i samma stad när familjens manliga del lånade min kamerna. I Las Vegas tog jag med kameran ut en sväng för att ta bilder, men blev sur när jag insåg att det blev bättre bilder i min digitalkamera. Pff. Hehe, här kommer dom iallafall! :)


Hej igen peeps.

Kategori: Allmänt

Har suttit vid datorn nu sen halv nio, 8,5 timme alltså. Jag är alldeles yr i bollen :P Men KLAR med projektet så nu har jag kokat mig lite färsk tortelloni (jag trodde det hette tortellini?) och ska typ svimma av på soffan nån minut hehe.


När uppladdningen ballade ur för andra gången blev jag bara trött, men vet ni vad? "Du har bilder som ej använts" stod det, och visst hade jag dubbel uppsättning bilder liggande på kontot. Var ju bara att sätta igång, haha. Men 2,5 värda timmar där.. Hm.


Byggbloggen har blivit lösenordsskyddad, är det någon som är nyfiken på lösenord så kan ni väl hojta till!

Pyssel och JÄVLA INTERNET!!!

Kategori: Allmänt

När jag kom hem inatt såg jag redan på vägen att tvn var på, blev så glaaad för det hör inte till vanligheterna att hjärtat är vaken när jag kommer hem från jobbet. Han var i full gång med projektet som jag sitter med nu, håller på att ladda upp bilder till en grej. Vi var uppe i två timmar till innan det var dags att hoppa i säng, och nu har jag suttit och laddat upp bilder i en timma, bara 7 minuter kvar nu.


Sambon är på jobbet så jag får se hur långt jag kommer innan halv ett när han kommer hem igen. Jag ska gå och hämta mig ett glas vatten, läpparna har torkat ihop fullständigt haha. Törstig men fryser som en gris, plockat på mig Anders stickade tröja, fårskinnstofflor och en stickad halsduk på det. Brrr.


MEN ÄRLIGT TALAT NU BLEV JAG UTLOGGAD FRÅN FUJIDIREKT FÖR ATT JAG VARIT INAKTIV FÖR LÄNGE!?!?!?!?!? DET VAR FEM MINUTER KVAR PÅ UPPLADDNINGEN, HADE FAN GJORT EN TIMME REDAN. ÄR VÄL INTE MITT FEL ATT SIDAN ÄR SÅ JÄVLA SEEEEEG! Gaaaah vad trött jag blir! Fan!'


Nu tänker jag inte blogga mer, blir förbannad.

Förresten kan ju nån på blogg.se fixa så att ett vanligt jävla slag på enter gör att man hoppar ner en rad så man slipper gå in och skriva radbrytningar i HTML för att allt inte ska bli en jävla söppa.