malinkraft.blogg.se

Onsdag

Kategori: Allmänt

Tjingeling. Veckorna rasar förbi och inatt drömde jag att det snöade, ja det har väl redan gjort det häromkring iofs, men då var jag på Gekås och märkte inget. Hursomhelst så känner jag mig inte speciellt sprudlande i det här evigt gråa vädret, det har inte ens varit soligt utan bara blött och mörkt. Men men, ingenmening med att klaga över det för det lär inte bli bättre vad det lider, mörkermässigt alltså.
 
Idag har jag lite träningsvärk efter gårdagens gympass, och imorgon lär det i vanlig ordning stegra ett snäpp och bli ännu lite jobbigare hehe. Jag har hoppat över dansen i två veckor då Anders vart krasslig så jag har varit hemma med Signus istället. Igår var det dansparty och det innebar 30 minuters Zumba följt av 30 minuters dunkande Afro Power Dance och sen varvade jag ner med 30 minuter Yoga. Skööönt, det är konstigt att en halvtimmes yoga kan få mig att slappna av så som det gör. Jag är nog ganska stressad inombords annars, biter ihop käkarna och får spänningshuvudvärk oftare än hälsosamt, men efter yogan är det bättre, så bra!
 
Idag vaknade vi halv sex, så Signe kör förstavilan nu och jag är inte så superpigg heller. Jag har fyllt på vatten ute hos pullorna och "fönstershoppat" lite på H&M och Lindex webbsidor. Jag är för snål för att gå i affärerna och handla, och bestämde mig för att handla på nätet istället, men även här klickade jag bara ner sidorna när jag lagt det jag ville ha i kundkorgen. Verkar som om Signe aldrig kommer få några tröjor och pyjamasar som hon egentligen behöver hehe.
 
Däremot är det jättebra att jag inte shoppar utan att tänka efter, som jag gjort förr. Men konstigt nog tar pengarna slut innan det landat på kontot ändå... Bah. Säga vad man vill om föräldraledighet men rik det blir man icke! :)
 
Idag kommer Neta och Nicke en sväng för att prata lite om en ny hotellweekend i början av 2014. Jag och Anders tänkte unna oss lite hotellfrukost och lyx i julklapp i år, det kan vi väl vara förtjänta av!
 
 

Godis, promenad och teckning

Kategori: Allmänt

Måndag och ny vecka, tack och lov att helgen är över för jag har moffat godis som en tok. Egentligen är det ju inte ens speciellt gott. Nu är det iallafall vardag igen och locket på godisburken ska hållas stängt för mig! 
 
 
 
Jag tänkte att en långpromenad kunde vara på sin plats idag, men så öppnar jag dörren till stora blöta regndroppar. Ibland kan jag tycka att det är skönt att gå i regn, men idag var jag inte det minsta sugen. Nej, lite fint höstväder hade jag inte sagt nej till. Vi får väl hitta på något annat, jag och lillfisen här hemma. Anders jobbar äntligen igen och jag hoppas att han ska härda ut hela arbetsdagen, men det gör han nog :)
 
Så krångligt med skor när det regnar...
 
Igår fick Anders en idé till ett konstnärligt projekt för oss här hemma. Vi ritade av varandras konturer för att fortsätta med projektet senare, men jag fick lite flow och ritade hela profilen. Jag har alltid haft svårt med proportioner, ritar alltid öron för små osv hehe. Men nu blev det faktiskt riktigt likt!
 
 
 
 
Nu har jag en gallskrikande onge här så jag får väl se till att roa henne lite. Tänderna växer och allt är lite jobbigt nu för tiden. Igår bet hon mig två gånger, de andra gångerna hann jag komma undan. Men rackarns så ont det gör att få de där sylvassa gaddarna i huden! :P
 
 
 
 

Tv-veckan

Kategori: Allmänt

Torsdag, eller Vikings-dag kan vi kalladen nu när höstens tv-tablå dragit igång och det finns ett program varje dag att se på. Ja, Vikings. För det kollar vi på både jag och Anders, och då får Hela Sverige bakar stå åt sidan och ses på Play dagen därpå.
 
Men vad ser vi på då? Jo för deeet ska jag tala om!
 
Måndag: Dessertmästarna
Tisdag: Hollywoodfruarna
Onsdag: Bonde söker fru - Halvvägs till Himlen - New Girl
Torsdag: Vikings (eller Hela Sverige bakar)
Fredag: Idol (fast det är ju skitsamma egentligen)
Lördag: - (världens sämsta tv-dag)
Söndag: Solsidan from denna helgen.
 
Ok, nu kan ni göra nåt viktigare än att läsa mitt ovärda inlägg :D