malinkraft.blogg.se

-30,2

Kategori: Allmänt

Fredag och invägning. Idag kan jag vara bra nöjd med mig själv då vågen visade på -30,2 kilo sedan årets början, och jag kan med gott samvete boka mig en klipptid! :D Grattis till mig!

Tittut!

Kategori: Allmänt

Inläggen blir allt glesare och glesare, vissa dagar rusar fram i 180 medan andra segar sig på i värsta snigeltakten. Nu börjar hösten trilla in på allvar iallafall och det känns skönt, uppfriskande och levande med en luft som är högre och mer syrerik än sommarluften. Jag gillart! Jag kommer längta efter sommaren igen, till vintern då den känns som något man bara drömt om, men just nu är det hög tid för årstidsväxling.
 
Idag har jag varit på jobbet en sväng, pratat om jobbstart och träffat lite kollegor. Jag kommer börja jobba i januari, det känns ganska lagom även om jag lätt hade kunnat vara hemma ett år till ;)
 
Nu ska jag göra korv stroganoff och dotra vaknade precis, tjo flöjt!
 
 

Renovering, shopping och jobb!

Kategori: Allmänt

Jag sitter i soffan, rekar inför morgondagens Ikea-besök, planerar jobbstart och kollar på snickaren som byter ytterdörr. Det är lite ledsamt att pardörrarna blir ståendes tills vi har tid och pengar att fixa till verandan, men upp ska dom igen, det lovar jag! Hursom, att enkeldörren kommer in betyder att vi kan gå vidare med trappan och det ger nog Anders en liten kick :)
 
Angående Ikea-besöket imorgon så ska det köpas matsalsbord, stolar och hyllor. Jag kollade på Hemnes-serien men inser mina ekonomiska begränsningar för tillfället och kommer nog satsa på gamla hederliga Billy. Det är ju trots allt bara nederdelen som skiljer (ehh typ). Men framförallt priset. 3200 istället för 6000 passar mig bättre i nuläget. En får jobba sig uppåt ;)
 
Och jobbet då, ja nu har jag börjat kika lite på hur jag ska lägga upp det... Igår la jag in om föräldradagar och när jag kom till 11 oktober var mina dagar plötsligt slut! Döm om min förvåning... Men vi hade ju från början kommit fram till att Anders skulle överlåta lite dagar till mig, och jobbstarten beräknas bli i mitten av januari. Det känns bra, men ganska snart ;) Tiden går ju så himla fort! Anders kommer vara hemma med Signe ett tag fram till att hon ska börja förskolan i mars, vi sökte plats även för det igår. Jisses, den vardagen den vardagen!