malinkraft.blogg.se

Onsdag

Kategori: Allmänt

Tjingeling. Veckorna rasar förbi och inatt drömde jag att det snöade, ja det har väl redan gjort det häromkring iofs, men då var jag på Gekås och märkte inget. Hursomhelst så känner jag mig inte speciellt sprudlande i det här evigt gråa vädret, det har inte ens varit soligt utan bara blött och mörkt. Men men, ingenmening med att klaga över det för det lär inte bli bättre vad det lider, mörkermässigt alltså.
 
Idag har jag lite träningsvärk efter gårdagens gympass, och imorgon lär det i vanlig ordning stegra ett snäpp och bli ännu lite jobbigare hehe. Jag har hoppat över dansen i två veckor då Anders vart krasslig så jag har varit hemma med Signus istället. Igår var det dansparty och det innebar 30 minuters Zumba följt av 30 minuters dunkande Afro Power Dance och sen varvade jag ner med 30 minuter Yoga. Skööönt, det är konstigt att en halvtimmes yoga kan få mig att slappna av så som det gör. Jag är nog ganska stressad inombords annars, biter ihop käkarna och får spänningshuvudvärk oftare än hälsosamt, men efter yogan är det bättre, så bra!
 
Idag vaknade vi halv sex, så Signe kör förstavilan nu och jag är inte så superpigg heller. Jag har fyllt på vatten ute hos pullorna och "fönstershoppat" lite på H&M och Lindex webbsidor. Jag är för snål för att gå i affärerna och handla, och bestämde mig för att handla på nätet istället, men även här klickade jag bara ner sidorna när jag lagt det jag ville ha i kundkorgen. Verkar som om Signe aldrig kommer få några tröjor och pyjamasar som hon egentligen behöver hehe.
 
Däremot är det jättebra att jag inte shoppar utan att tänka efter, som jag gjort förr. Men konstigt nog tar pengarna slut innan det landat på kontot ändå... Bah. Säga vad man vill om föräldraledighet men rik det blir man icke! :)
 
Idag kommer Neta och Nicke en sväng för att prata lite om en ny hotellweekend i början av 2014. Jag och Anders tänkte unna oss lite hotellfrukost och lyx i julklapp i år, det kan vi väl vara förtjänta av!