malinkraft.blogg.se

Utedag och finfrämmat

Kategori: Allmänt

Idag har det ruskat och regnat mest hela dagen, och promenaden i förmiddags blev hemskt kort då det kändes som om det bildades istappar i min hjärna. Det blev ändå lite utomhusvistelse efter lunchen och Signe åkte med Anders i traktorn för första gången! Traktor råkar ju också vara Signes första ord, så det var ju hög tid nu.

Vi trodde nog att trots att hon ville upp i "dakktorn" med pappa att det skulle vara lite läskigt när hon väl kom upp, men inte då. Med hörselkåporna på var den här rosa bebisen nöjdare än någon annan!

 
När vi burit lite ris och grejat lite kom Anders föräldrar och hälsade på samt fikade lite, tanken var även att de skulle se skidskyttet (eller?) men det blev flyttat till imorgon pga dimma så det blev inget med det! Signe läste istället lite bok med farmor och det var inte fy skam det heller tyckte Signe!
 
 
 
Farmors väst är himla tjusig tyckte Signe, och efter att ha suktat efter den flera besök så fick hon äntligen tag på den, och fick ha den en stund. Ojoj, det var en drottning av rang som spatserade runt här hemma ett tag :)
 
040216, 19:40
Kommentera inlägget här: