malinkraft.blogg.se

Zumba och hönstillbehör

Kategori: Allmänt

Long time no see. Det finns inte riktigt lust att uppdatera bloggen, och efter omformateringen av datorn finns heller inga bilder. De ligger i tryggt förvar på den externa hårddisken och lär ligga kvar där tills jag får tummen ur att föra över dom till datorn igen :)
 
Idag ska jag TRÄNA, hör och häpna! Emelie har lockat med mig på Zumba-premiär och det känns jätteroligt! Sedan vi köpte huset för 28 månader sedan har jag varit på Zumba en enda gång, och ja det är det enda träningspasset jag varit på över huvud taget under denna tiden. Fött lite barn och sånt istället, får se om jag håller ihop i skarvarna ;)
 
Vad sker annars då? Ja, jag har suttit och plockat ihop lite grejer till hönshuset på en hemsida, värmelampa och ny foderautomat. Jag har ett fodertråg men anser att det blir både mer hygieniskt och bättre plats om jag köper en som går att hänga upp. Jag var på både Granngården och Djur&Natur förut och såg att det var billigare på nätet, men hux flux blev frakten 149:- och det slutar med att jag får åka till stan och köpa över disk iallafall. Fraktkostnader alltså, de kan sabba för en!
Kommentera inlägget här: